Gastenboek

boek_schrijfveer_2

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Jouw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we jouw ipadres 35.153.39.7 op.
Na goedkeuring door de Webmaster zal jouw bericht worden geplaatst.
Wij houden ons het recht voor om berichten te wijzigen of te weigeren.
Marcel Tuijnenburg uit Zoetermeer schreef op 10 oktober 2016 om 10:38:
Ik heb nog eventjes de vernieuwde ZHPV-site bekeken. Prima werk Andrew ! Niet meer teveel aan veranderen, en tijdig opschonen opdat het voor de 'gewone' surfer overzichtelijk blijft. Vriendelijke groeten aan alle medewerkers/vrijwilligers van de ZHPV.
Henk Jetten uit Zoetermeer schreef op 19 september 2016 om 23:28:
Met trots presenteren we onze nieuwe website. De afgelopen periode is heel veel werk verzet, waarvan slechts een gedeelte waarneembaar is. Met dank aan Andrew Huiskamp die dit mogelijk heeft gemaakt. Een hele nieuwe lay-out en door optimaal gebruik te maken van het hele scherm is deze website up-to-date. Nog niet alle functies zijn gereed, maar de vlag hangt in top en de laatste puzzelstukjes zullen snel worden aangelegd. Het visitekaartje van de ZHPV straalt als een flonkerende ster. Henk Jetten, secretaris ZHPV
Ben Kruse uit Zoetermeer schreef op 19 september 2016 om 09:39:
Van harte gefeliciteerd Andrew, of beter gezegd: ZHPV !!!! Er is in de rustige zomermaanden heel veel werk verzet, waar wij allemaal veel aan zullen hebben. Ben reuze benieuwd naar het scherm "Mijn ZHPV " en dan vooral het onderdeel Digitaal Marktplein. Het maakt allemaal een stuk plezieriger en interessanter om lid te zijn/worden van onze vereniging. Fantastisch, hoor ! Nu nog zien af te sluiten en verzenden van mijn bericht ? Er staat helaas nergens een aanwijzing hoe je dit moet doen ?
Andrew Huiskamp (Webmaster ZHPV) uit Zoetermeer schreef op 17 september 2016 om 14:46:
De eerste reactie in het Gastenboek. Voel je ook vrij om hier een reactie te plaatsen.